Un pasager agitat a oprit avionul când se pregătea de decolare: „Opriți tot, trebuie să cobor, trebuie să cobor”

Un incident neobișnuit a avut loc la Aeroportul Caselle din Torino, unde un tânăr pasager a determinat oprirea unui avion chiar înainte de decolare. Totul s-a petrecut pe zborul operat de compania aeriană Iberia, cu destinația Madrid, menționează publicația Giornale La Voce.

Conform relatărilor martorilor, avionul era deja pe pistă și pregătit pentru manevrele de decolare când tânărul a primit un apel telefonic.

- Continuarea după publicitate -

La celălalt capăt al liniei se afla iubita sa, care i-a cerut să nu plece. Fără ezitare, pasagerul s-a ridicat și a început să strige:

„Opriți tot, trebuie să cobor, trebuie să cobor”, îndreptându-se rapid spre însoțitoarele de zbor și apoi spre cabina piloților.

În ciuda discuțiilor aprinse cu personalul de bord, tânărul a reușit să obțină deschiderea ușii avionului și a coborât în grabă, întorcându-se către terminal. Scena, demnă de un film de la Hollywood, a surprins pe toată lumea prezentă.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Reacțiile celorlalți pasageri au fost mixte. În timp ce unii au fost încântați de acest gest romantic inedit, alții au fost frustrați din cauza întârzierii cauzate.

Avionul a ajuns la Madrid cu o întârziere de peste o oră, afectând astfel conexiunile ulterioare ale mai multor pasageri, inclusiv zboruri către destinații precum New York.

Reprezentanții Sagat, compania care administrează aeroportul, au declarat că pasagerul nu a fost sancționat:

„Fiecare utilizator are dreptul de a solicita debarcarea. În acest caz, totul s-a desfășurat în liniște; desigur, există niște timpi tehnici necesari, dar întârzierea zborului a fost destul de mică”.

- Continuarea după publicitate -

Deși incidentul a cauzat un disconfort pentru unii, personalul de bord și cel de la aeroport au gestionat situația cu profesionalism.

Astfel, zborul obișnuit către Madrid s-a transformat într-o poveste de neuitat, marcată de un gest de iubire ce a perturbat planurile multor călători.

- Mai multe după publicitate -