Un român din Italia a încercat să-și ucidă soția aruncând-o de pe balcon. Salvată de fiica de 15 ani, care a chemat carabinierii

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din România, dar care este rezident în localitatea Mussolente, provincia Vicența din Italia, a fost arestat cu acuzația de tentativă de omor și vătămări personale grave, după ce a încercat să își ucidă soția.

Incidentul a avut loc în judul orei 02:00 din noaptea de 13 octombrie 2024, în locuința familiei, când bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a avut o discuție aprinsă cu soția sa, în vârstă de 36 de ani, din motive de gelozie.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit anchetatorilor, citați de agenția de presă ANSA, bărbatul a împins-o pe femeie pe balcon, a apucat-o de gât cu ambele mâini și a încercat să o arunce peste balustradă.

Soția a opus rezistență, agățându-se de balustradă și încercând să-și mențină echilibrul, dar agresorul a continuat să o strângă de gât, forțând-o să se ridice pentru a o împinge în gol.

Intervenția promptă a fiicei cuplului, în vârstă de numai 15 ani, a fost decisivă. Trezită de zgomotul provocat de altercație, adolescenta a ajuns pe balcon și l-a întrebat pe tatăl ei ce face.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La vederea fiicei, bărbatul a încetat atacul și a părăsit locuința pe un scuter, revenind mai târziu, când carabinierii erau deja prezenți la fața locului.

Fiica celor doi soți români a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita ajutor pentru mama ei.

Femeia, rănită și în stare de șoc, a fost transportată de echipajul de urgență la spitalul din Bassano del Grappa, unde a fost tratată și externată cu un diagnostic de cinci zile de recuperare.

La întoarcerea bărbatului acasă, acesta a fost inițial ostil față de forțele de ordine, dar ulterior s-a calmat și a cooperat cu carabinierii, fiind arestat și dus la închisoarea din Vicenza.

- Continuarea după publicitate -

Ancheta este în desfășurare sub coordonarea Parchetului din Vicenza.

- Mai multe după publicitate -