Un român a încercat să-și ia viața în Italia după ce autoritățile i-au luat cei patru copii

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani a încercat să își pună capăt zilelor în localitatea italiană Campobello di Licata, provincia Agrigento din Sicilia, legându-și o frânghie de gât și fixând-o de balustrada balconului său situat la etajul al treilea al unei clădiri.

Dramaticul incident s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 02:00 și 04:30, relatează publicația Grandangolo Agrigento.

- Continuarea după publicitate -

Conaționalul nostru a ajuns în această stare de disperare după ce autoritățile italiene i-au luat cei patru copii și i-au plasat în grija serviciilor sociale.

Într-o încercare de a atrage atenția asupra suferinței sale, bărbatul român a recurs la acest gest extrem, mai precizează sursa citată.

Eforturile coordonate ale carabinierilor au fost esențiale pentru a salva viața bărbatului.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După o negociere extenuantă, care a durat mai bine de două ore și jumătate, forțele de ordine au reușit să-l convingă să renunțe la gândurile sale negre.

Pe lângă carabinieri, la fața locului au intervenit și pompierii, precum și personalul medical de pe ambulanță, pregătiți să intervină în orice moment, dacă situația ar fi escaladat.

Intervenția rapidă și eficientă a echipelor de salvare a prevenit o tragedie și a permis bărbatului să primească ajutorul necesar pentru a face față dificultăților sale.

Până la această oră nu s-a făcut public motivul pentru care copiii conaționalului nostru au fost luați de lângă el de autoritățile locale.

- Mai multe după publicitate -