Un român din Italia a încercat să-i dea foc partenerei sale. Cu o seară înainte o dăduse afară din casă

Adrian Dimisca, un cetățean român în vârstă de 44 de ani, a fost arestat în localitatea Acri din provincia italiană Cosenza (Calabria) pentru tentativă de omor și rele tratamente în familie, după ce a încercat să-și incendieze partenera de viață.

Bărbatul, care în Italia lucrează în construcții, ar fi turnat un lichid inflamabil pe femeie cu intenția de a-i da foc, în timpul unei dispute violente, informează Giornale di Calabria.

- Continuarea după publicitate -

Incidentul s-a petrecut în apropierea locuinței din Acri, unde cu o seară înainte o alungase din casă.

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, femeia s-a întors la domiciliu pentru a-și recupera lucrurile, moment în care Dimisca a atacat-o.

Victima a reușit să scape și s-a refugiat într-un bar din apropiere, unde a cerut ajutor. La scurt timp după incident, carabinierii au intervenit și l-au găsit pe bărbat în apropierea locuinței, având asupra sa o brichetă.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În fața autorităților, Dimisca ar fi încercat să minimalizeze gravitatea situației, susținând că nu avea intenția de a o ucide, ci doar de a o speria, pentru a o convinge să plece definitiv din casă.

Cu toate acestea, femeia a fost transportată la spitalul din Acri, unde a fost internată pentru tratament, suferind fracturi la un pomete și la arcada sprâncenei.

În prezent, Adrian Dimisca se află în arest la penitenciarul din Cosenza, în timp ce ancheta continuă pentru a clarifica toate detaliile acestei tentative de omor.

- Mai multe după publicitate -