Român surprins în Italia când a aruncat 123.000 de euro la gunoi. Suma se afla într-un rucsac împreună cu diferite bijuterii

Un bărbat român a fost reținut de poliția din Torino, Italia, după ce a aruncat un rucsac ce conținea aproximativ 123.000 de euro și diferite bijuterii, într-un container de gunoi.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în piazza Bernini din orașul menționat mai sus, unde polițiștii au observat o mașină cu un far spart, moment în care au decis să o oprească pentru un control de rutină.

- Continuarea după publicitate -

Când patrula de poliție s-a apropiat de vehicul, bărbatul a ieșit brusc din mașină și a început să fugă în direcția via Cialdini, având un rucsac voluminos pe umeri.

Polițiștii l-au urmărit, iar înainte de a fi prins, el a încercat să scape de rucsac, aruncându-l într-un container de gunoi din apropiere.

După ce a fost reținut, individul a fost identificat ca fiind un tânăr român în vârstă de 28 de ani.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El nu a putut explica proveniența sumei mari de bani sau a bijuteriilor găsite în rucsac și nici motivul pentru care a încercat să se debaraseze de acestea înainte de a fi prins.

În urma incidentului, el a fost acuzat de poliție pentru infracțiunea de „tăinuire”, prevăzută de articolul 648 din Codul Penal italian, care se referă la fapta de a cumpăra, primi sau ascunde bunuri despre care se știe că provin dintr-o infracțiune.

Ancheta continuă pentru a se stabili originea bunurilor găsite în posesia conaționalului nostru.

- Mai multe după publicitate -