Cioban român, căutat în Italia cu drone și câini. A dispărut fără urmă

Un cioban de naționalitate română, în vârstă de 42 de ani, este dat dispărut în Sant’Angelo in Pontano, un mic sat din regiunea italiană Marche.

Bărbatul a fost văzut ultima dată în seara zilei de sâmbătă, 12 octombrie, în jurul orei 21:00, în zona Contrada Perilli, după care și-a pierdut urma. Alarma a fost dată de fratele său.

Imediat după ce s-a constatat dispariția, echipele de căutare, formate din pompieri, carabinieri și membri ai Protecției Civile, au pornit operațiunile de căutare, informează publicația Cronache Maceratesi.

În prezent, o echipă de aproximativ zece persoane este implicată în zona respectivă, folosind câini de căutare și drone pentru a acoperi un perimetru cât mai larg și pentru a-l localiza pe bărbat.

Situația este în continuă evoluție, iar noi informații sunt așteptate pe măsură ce căutările avansează.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fratele său din România nu a mai reușit să-l contacteze și a făcut sesizarea inițială, apoi a venit în Italia pentru a formaliza plângerea de dispariție.

Operațiunile de căutare continuă. Autoritățile locale fac eforturi susținute pentru a-l găsi pe ciobanul român, iar familia sa rămâne cu speranța că bărbatul va fi găsit în siguranță.