Badantă româncă din Italia, denunță fiul bătrânei pentru că a pipăit-o de mai multe ori și i-a făcut propuneri indecente

O badantă româncă din Italia, în vârstă de 54 de ani, a depus o plângere împotriva unui bărbat de aceeași vârstă din localitatea Amelia, situată în provincia Terni din regiunea Umbria, acuzându-l de hărțuire sexuală.

Faptele incriminate s-au desfășurat între septembrie și decembrie 2023, în timp ce femeia avea grijă de mama acestuia, relatează publicați UmbriaOn.

- Continuarea după publicitate -

Ea susține că a fost atinsă în mod inadecvat de mai multe ori și că bărbatul i-ar fi făcut avansuri.

Acuzațiile aduse ar putea fi încadrate în infracțiunea de violență sexuală, conform legislației în vigoare din Italia.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Miercuri, 9 octombrie 2024, femeia a fost audiată în cadrul unui incident probatoriu, desfășurat la tribunalul din Terni, în fața judecătorului Barbara Di Giovannantonio.

Incidentul probatoriu este o procedură judiciară prin care se obține și se securizează o probă înainte de procesul propriu-zis, pentru a evita riscul ca aceasta să fie alterată, pierdută sau să devină inaccesibilă ulterior.

De obicei, se aplică în cazurile în care există posibilitatea ca martorii sau persoanele implicate să nu poată fi audiate în viitor sau dacă anumite probe materiale riscă să dispară.

În urma audierii, documentele au fost trimise către procurorul de caz, care urmează să decidă dacă vor fi formulate acuzații împotriva bărbatului sau dacă dosarul va fi închis.

În sala de judecată au fost prezenți avocata femeii, Debora Colantuoni, din Perugia, și avocata bărbatului acuzat, Francesca Carcascio, din Terni.

- Continuarea după publicitate -

Carcascio a subliniat că relația dintre clientul ei și badantă nu era deloc bună și că plângerea ar putea fi rezultatul unor tensiuni existente între cei doi, sugerând astfel că acuzațiile ar putea fi influențate de acest conflict.

Ancheta este în desfășurare și urmează să clarifice toate detaliile cazului, bărbatul italian riscând astfel să fie trimis în judecată pentru violență sexuală.