Italia: Badantă întoarsă din concediu, află că a fost înlocuită. Sparge ușa de la casă de furie și refuză să plece

O femeie în vârstă de 50 de ani, angajată ca badantă în Italia, a fost acuzată de distrugere și violare de domiciliu după ce a descoperit că a fost înlocuită la locul de muncă în timp ce se afla în concediu.

Episodul s-a petrecut în localitatea Frosinone, provincia cu același nume din regiunea Lazio, unde femeia, la întoarcerea din concediu, a constatat că bărbatul în vârstă de 70 de ani pentru care lucra, angajase deja pe altcineva în locul ei.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit TG24.info, fără să stea prea mult pe gânduri, badanta a forțat ușa de la intrare și a pătruns în casă, declarând că nu va pleca de acolo.

Bărbatul a contactat imediat forțele de ordine, acuzând-o de distrugerea ușii și de violare de domiciliu. În urma plângerii, au fost inițiate investigații, iar femeia a fost trimisă în judecată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Îngrijitoarea, apărată de avocatul Antonio Ceccani, a susținut că între ea și bătrân existase o relație afectivă, iar acesta ar fi vrut să se răzbune pentru că s-a îndepărtat atât de mult timp de casă.

Conform afirmațiilor sale, bărbatul, care obișnuia să întrețină relații intime cu ea, a încercat să se răzbune angajând o altă femeie în locul ei.

Procesul va continua vineri, 11 octombrie 2024, când este programată următoarea audiere.