O badantă din Italia l-a filmat pe ascuns pe fiul bătrânei în timp ce își bătea mama, apoi l-a denunțat la carabinieri

Un bărbat italian, în vârstă de 47 de ani și rezident în cartierul Pianura, situat în partea de vest a orașului Napoli, a fost arestat de carabinieri pentru violențe asupra propriei mame în vârstă de 82 de ani și pentru tentativă de șantaj.

Potrivit publicației Fanpage, individul își teroriza mama cerându-i zilnic sume de bani între 20 și 50 de euro, sume pe care femeia abia le putea acoperi din pensia ei modestă, destinată în principal plății chiriei și facturilor.

- Continuarea după publicitate -

În lipsa acestor bani, bărbatul recurgea la amenințări și violență, mai precizează sursa citată.

Situația a fost descoperită și raportată de îngrijitoarea mamei, o femeie de 63 de ani, care a fost martoră la aceste abuzuri.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a asistat în repetate rânduri la agresiunile verbale și fizice, badanta a decis să înregistreze în secret incidentele cu ajutorul telefonului mobil.

Într-unul dintre videoclipuri, bărbatul poate fi văzut aruncând o sticlă de sticlă în direcția mamei sale, iar în alt caz, acesta ar fi amenințat-o cu un cuțit, frustrat de faptul că cererile sale de bani nu fuseseră îndeplinite.

Materialele video au fost predate carabinierilor, care au demarat imediat o anchetă. După ce au vizionat înregistrările și au discutat cu victima, care în cele din urmă a dezvăluit întreaga poveste, forțele de ordine s-au deplasat la locuința femeii.

Acolo l-au găsit pe bărbat, purtând încă hainele din videoclipul filmat recent, și l-au arestat.

Cazul pune în lumină o situație delicată, în care o mamă în vârstă, deși supusă unor abuzuri constante, ezita să apeleze la autorități din teama de a nu agrava problemele fiului său.

- Continuarea după publicitate -

Totuși, datorită curajului badantei, coșmarul femeii a luat sfârșit, iar agresorul urmează să fie judecat pentru violența domestică și tentativă de șantaj.