Român ucis în Italia de o mașină în timp ce traversa strada. Intervenția paramedicilor a fost inutilă

Canalul WhatsApp Rotalianul - Revista Românului din Italia

Un român în vârstă de 54 de ani a fost lovit mortal în Italia de un autoturism Jeep Compass, condus de un bărbat italian de 56 de ani, la data de 7 octombrie, în zona Torre Spaccata din Roma.

Tragedia a avut loc pe bulevardul Palmiro Togliatti, la numărul 453, în cursul după-amiezii de ieri, informează cotidianul digital Roma Today.

- Continuarea după publicitate -

Conform primelor informații furnizate de poliția locală din grupul V Casilino, victima a fost lovită de autoturism în timp ce traversa strada.

Deși echipajele medicale de urgență au ajuns rapid la fața locului, viața conaționalului nostru nu a mai putut fi salvată.

De precizat că șoferul Jeep-ului s-a oprit imediat după accident pentru a oferi ajutor. Acesta a fost supus testelor pentru alcoolemie și alte substanțe interzise la volan.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În conformitate cu procedurile legale, conducătorul auto a fost supus testelor pentru consumul de alcool și droguri la Spitalul Tor Vergata. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Acesta este al doilea accident mortal care implică un pieton în Roma, în numai câteva ore. În seara zilei de 6 octombrie, un bărbat de 73 de ani, originar din Argentina, a fost lovit de un autoturism Ford Fiesta, condus de un tânăr italian de 31 de ani, în zona Eur, pe bulevardul Europa, la intersecția cu strada Cristoforo Colombo.

Bătrânul a fost transportat de urgență la spitalul Sant’Eugenio, însă a decedat din cauza rănilor suferite. Poliția locală din grupul IX Eur a efectuat măsurătorile la locul incidentului.

Aceste două incidente tragice subliniază vulnerabilitatea pietonilor pe străzile capitalei italiene, iar autoritățile investighează intens pentru a înțelege cauzele și pentru a preveni astfel de tragedii pe viitor.