O femeie din Italia a încercat să-și ucidă soțul strangulându-l cu centura de la mașină. Bărbatul a fost salvat de intervenția trecătorilor

O femeie în vârstă de 62 de ani, de naționalitate ucraineană, a fost arestată în Pollena Trocchia, o localitate din provincia italiană Napoli, după ce a încercat să-și stranguleze soțul din cauza geloziei.

Incidentul violent s-a petrecut în seara zilei de marți, în jurul orei 22:00, în locuința cuplului, conform celor relatate de Rai News.

- Continuarea după publicitate -

Conflictul a început în interiorul casei, dar bărbatul a încercat să scape fugind în stradă și a încercat să se refugieze în mașina sa, parcată pe via Leoncavallo.

Într-o tentativă disperată de a scăpa de atac, bărbatul a încercat să blocheze portierele autoturismului, însă femeia l-a prins înainte de a reuși acest lucru.

Ea i-a înfășurat apoi centura de siguranță din mașină în jurul gâtului și să-l sufoce, continuând în același timp să-l atace și să-l rănească folosind un cuțit de bucătărie.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trecătorii și locuitorii din zonă, martori la întreaga scenă, au alertat imediat autoritățile, apelând serviciul de urgență 112, ceea ce a oprit-o pe femeia ucraineană să-și ducă intențiile la capăt.

La sosirea carabinierilor, aceștia l-au găsit pe bărbat încă pe stradă, prezentând urme de strangulare și multiple contuzii pe corp.

Bărbatul a declarat că nu era prima dată când soția sa recurgea la astfel de acte violente, de fiecare dată din motive de gelozie, însă până acum el nu a depus plângere.

Agresoarea a fost arestată în curtea casei și dusă în detenție, fiind acuzată de tentativă de omor.