Două gemene au vomitat și au făcut scandal la bordul unui avion. Ambele erau bete în momentul îmbarcării

Katie și Laura, două surori gemene în vârstă de 34 de ani, au provocat haos la bordul unui avion care urma să decoleze din Manchester cu destinația Fuerteventura, în Spania, după ce au consumat alcool înainte de îmbarcare.

Incidentul, care a avut loc în luna iunie a acestui an, dar a fost făcut public abia recent, când cele două surori au ajuns în tribunal, s-a încheiat cu întoarcerea avionului la terminal și arestarea lor, relatează Daily Mail,

Gemenele au fost observate „șovăind și vorbind neclar” în timp ce urcau la bord, conform mărturiilor prezentate în instanță.

katie-202409241447-0
Katie Butterworth.

Echipajul avionului a considerat inițial că pot gestiona comportamentul acestora, permițându-le să se așeze pe locurile lor.

Cu toate acestea, înainte ca avionul să decoleze, cele două au început să se certe violent după ce o geantă a căzut din compartimentul pentru bagaje.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Laura a devenit agresivă verbal, insultând o altă pasageră și fiind descrisă drept „incoerentă” și „volatilă” în interacțiunile cu echipajul. La scurt timp după, ea a vomitat și a fost mutată de pe locul ei.

laura-202409241447-0
Laura Butterworth.

În timp ce avionul se pregătea să decoleze, Katie a părăsit locul de mai multe ori, în ciuda cerinței echipajului de a rămâne așezată, spunând că nu a greșit cu nimic.

Comportamentul lor a determinat echipajul să oprească avionul și să se întoarcă la terminal, unde poliția le-a așteptat pentru a le aresta.

Judecătorul Field, în cadrul audierii, a criticat aspru comportamentul celor două femei. El a declarat:

„Unii oameni cred că este acceptabil să se urce într-un avion după ce au băut în exces și să-și impună comportamentul neplăcut și arogant asupra altor pasageri și asupra echipajului – ei bine, nu este.”

- Continuarea după publicitate -

Judecătorul a continuat, remarcând că cele două femei, deși bine educate și inteligente, ar fi trebuit să știe mai bine decât să se comporte astfel.

„Ați descris comportamentul altor pasageri ca fiind ‘odios’, dar acel termen ar fi mai potrivit pentru a descrie propriul vostru comportament,” a adăugat el.

Katie și Laura, care se aflau în vacanță pentru a sărbători o realizare personală a lui Katie, au primit ambele ordine comunitare pe un an.

Katie, care a admis că a interferat intenționat cu atribuțiile echipajului, a fost obligată să efectueze 60 de ore de muncă voluntară și să participe la 15 zile de reabilitare.

- Continuarea după publicitate -

Laura, care a recunoscut că a fost beată la bordul aeronavei, a primit 120 de ore de muncă neremunerată.

Ambele femei au fost, de asemenea, obligate să plătească costuri de judecată în valoare de 90 de lire sterline fiecare.

Avocatul lui Katie a explicat că aceasta nu era atât de beată, ci că băuse doar două pahare de vin înainte de îmbarcare și cooperase cu poliția.

Ea trecea printr-o perioadă stresantă din viața ei, gestionând școlarizarea acasă a copilului său de opt ani, în timp ce conducea o afacere și își rezolva problemele financiare.

- Continuarea după publicitate -

Avocatul Laurei a subliniat că aceasta dorește să urmeze o carieră în cadrul serviciului de pompieri și și-a exprimat remușcările și rușinea față de faptele sale, considerând incidentul o greșeală ieșită din caracter.

- Mai multe după publicitate -