Român plecat la muncă în străinătate, dat dispărut de familie abia după 10 ani de la ultimul contact

Dobrescu Dănuț Cătălin, un bărbat de 35 de ani din Târgu Cărbunești, a fost declarat dispărut de către familia sa după 10 ani de la ultimul contact.

disparut-20240918-2
Dobrescu Dănuț Cătălin. Sursă foto: tvsud.ro.

Tatăl acestuia, un bărbat de 59 de ani, a alertat polițiștii din oraș marți, 17 septembrie 2024, declarând că fiul său a plecat de la domiciliu la data de 27 sau 28 iulie 2014, cu intenția de a munci în Norvegia, însă nu s-a mai întors și nici nu a mai luat legătura cu familia.

Conform informațiilor oferite de autorități, la momentul plecării, Dobrescu avea aproximativ 1,75 metri înălțime, o greutate de 75 de kilograme, păr șaten, fața ovală și ochii căprui.

Nu există informații precise despre articolele vestimentare purtate în ziua dispariției sale.

Polițiștii au dispus urmărirea la nivel internațional a bărbatului și fac apel la public pentru a oferi orice informație care ar putea conduce la localizarea acestuia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine deține detalii este rugat să contacteze autoritățile prin numărul unic de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

Investigațiile continuă pentru a afla circumstanțele dispariției și pentru a aduce claritate asupra locului unde s-ar putea afla Dobrescu Dănuț Cătălin, la zece ani după plecarea sa voluntară.