Româncă pipăită și apoi jefuită într-un autobuz din Italia. Infractorul a atacat și agenții de poliție

Un bărbat din orașul italian Salerno, provincia cu același nume din Campania, a fost arestat sub acuzațiile de violență sexuală și jaf după ce a molestat o româncă într-un autobuz și a încercat să-i fure o brățară de aur.

Potrivit publicației Info Cilento, incidentul s-a petrecut la data de 13 septembrie, în timp ce conaționala noastră se afla la bordul unui autobuz din Salerno.

Conform informațiilor furnizate de poliție, agresorul, cu inițialele numelui T.O., ar fi început prin a o atinge în zonele intime pe femeie în timpul călătoriei.

La scurt timp după ce au coborât din autobuz, bărbatul a devenit și mai violent, smulgându-i brățara de aur de la mână și provocându-i răni fizice.

Intervenția poliției a avut loc la scurt timp după agresiune, însă bărbatul nu s-a oprit aici. El s-a îndreptat cu agresivitate și către agenții de poliție care încercau să-l imobilizeze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În cele din urmă, echipajul de poliție a reușit să-l aresteze pe infractor.

Acum, bărbatul este reținut și va răspunde pentru acuzațiile de violență sexuală și jaf, aduse împotriva lui pentru atacul asupra femeii.