Moarte dramatică în Italia, un mecanic român a fost strivit de camionul pe care îl repara

Un mecanic român în vârstă de 39 de ani a murit într-un tragic accident în timpul unei intervenții pe șoseaua națională 514, în apropiere de localitatea Vizzini din regiunea italiană Sicilia.

Conaționalul nostru a mers să repare un TIR care rămăsese în pană și a fost strivit sub greutatea vehiculului, relatează Catania Today.

Mecanicul român ar fi murit, prins sub camion, după ce o roată ar fi explodat, ne-a declarat o conațională care locuiește în zona respectivă. Șoferul camionul a asistat la accident și e încă în stare de șoc.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, 4 septembrie

La fața locului au intervenit rapid pompierii din Caltagirone, care au extras trupul neînsuflețit al mecanicului român, prins sub greutatea autoarticulatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, au realizat operațiunile necesare pentru a asigura siguranța zonei. Carabinierii din Vizzini au demarat o investigație pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Moartea românului este clasificată drept accident de muncă

La locul incidentului a intervenit și Spresal, Serviciul de prevenire și securitate a muncii, pentru a investiga condițiile în care s-a produs tragedia și dacă au fost respectate normele de siguranță la locul de muncă.

Șoseaua națională 514, cunoscută și sub denumirea de „di Chiaramonte”, este o arteră importantă ce face legătura între Ragusa și Catania, traversând zona în care s-a produs incidentul.