Fetiță moartă în Italia, după ce a căzut din leagăn sub ochii mamei sale

Un incident tragic a avut loc în seara de luni, 2 septembrie, în localitatea Villongo din provincia italiană Bergamo, unde o fetiță de doar 6 ani a murit când era la joacă, în parcul din piața Vittorio Veneto.

Conform Il Giornale, Ritaj Lahmar, care se afla în parc împreună cu familia, a căzut în timp ce se dădea în leagăn

După ce fetița a căzut, leagănul a continuat să se balanseze și a lovit-o violent în cap. Impactul a fost fatal, iar micuța a rămas întinsă pe pământ, spre groaza mamei sale și a celor prezenți în parc.

1725370671-altalena-villongo
Leagănul din care a căzut fetița. Sursa foto: Il Giornale

Imediat după incident, martorii au sunat la urgențe, iar echipele de prim ajutor au ajuns rapid la fața locului. Starea copilei a fost evaluată ca fiind extrem de gravă, iar medicii au început pe loc manevrele de resuscitare.

Ulterior, fetița a fost transportată de urgență cu un elicopter la spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, în ciuda eforturilor susținute ale personalului medical, ea nu a putut fi salvată. Decesul a fost declarat în jurul orei 23:00.

Fetița, care urma să împlinească în curând șapte ani, era de origine marocană.

Cazul a fost preluat de carabinierii din Sarnico, care au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele care au dus la această tragedie.

Autoritățile urmează să evalueze starea leagănului și să determine dacă au existat probleme care au contribuit la producerea accidentului.

Trupul neînsuflețit al fetiței se află acum la dispoziția autorităților pentru o eventuală autopsie.