Român din Italia, premiat pe un aeroport din România. Era pasagerul cu numărul 2.000.000

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj a sărbătorit luni 26 august 2024, pasagerul cu numărul 2 milioane din acest an, un moment important în istoria sa.

WhatsApp-Image-2024-08-26-at-12.34.55-1536x708
Românul premiat pe aeroportul din Cluj. Sursă foto: cluj24.ro.

Emil Rad, un clujean revenit din vacanță din Milano, Italia, a fost desemnat pasagerul aniversar, acesta sosind cu un zbor al companiei Wizz Air pe aeroportul clujean.

„A fost o surpriză plăcută. Nu ne-am așteptat, ne-au anunțat după decolare. Zbor des cu Wizz Air și urez aeroportului clujean să ajungeți la 5 milioane de pasageri”, a declarat Emil Rad.

El a primit din partea companiei aeriene un voucher de 100 de euro, valabil pentru orice zbor al companiei timp de un an.

David Ciceo, directorul Aeroportului „Avram Iancu” Cluj, a subliniat importanța acestui eveniment, menționând că aeroportul a atins pentru a șasea oară pragul de 2 milioane de pasageri într-un an calendaristic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Aniversarea unor praguri semnificative de pasageri pentru Aeroportul Internațional Cluj a devenit deja o tradiție, prin care marcăm faptul că aeroportul se află într-o continuă evoluție.

Anul acesta, Aeroportul Internațional Cluj sărbătoreşte pentru a șasea oară în istoria sa, pasagerul cu numărul 2.000.000, iar luna aceasta, pe 12 august, am marcat un nou record, respectiv peste 14.000 de pasageri înregistraţi într-o singură zi”, a declarat Ciceo.

Directorul aeroportului a exprimat, de asemenea, mulțumiri tuturor pasagerilor, colaboratorilor și întregii echipe a aeroportului pentru contribuțiile lor în cadrul proiectelor de dezvoltare și a adăugat că se așteaptă ca până la finalul anului 2024 să fie depășit pragul de 3 milioane de pasageri într-un singur an calendaristic.

În prezent, rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Cluj include peste 45 de destinații regulate către aproximativ 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, precum și zboruri charter către principalele destinații turistice ale sezonului.