Badantă din Italia, acuzată că a furat peste 100.000 de euro. Bătrâna cere percheziționarea locuinței îngrijitoarei

O pensionară în vârstă de 76 de ani din Milano a acuzat-o pe îngrijitoarea sa, o femeie de 58 de ani din Pavia, că ar fi retras fără autorizație peste 100.000 de euro din contul său bancar.

Incidentul a fost descoperit în urma unor verificări făcute de un angajat al băncii, care a observat retrageri repetate de sume mari de bani, mult peste ceea ce ar fi fost necesar pentru cheltuielile domestice obișnuite.

- Continuarea după publicitate -

Relația dintre cele două femei părea inițial una de încredere, menționează publicația Fanpage.

De mai mulți ani, femeia în vârstă, care locuiește singură în Milano și se confruntă cu probleme de sănătate, a apelat la ajutorul îngrijitoarei pentru a o ajuta la treburile casnice.

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, pensionara a semnat o delegație care îi permitea îngrijitoarei să retragă lunar din contul său o sumă estimată la 600 de euro, necesară pentru acoperirea cheltuielilor casei.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, situația s-a complicat când angajatul băncii, observând retragerile de sume considerabile, a decis să o contacteze pe proprietara contului.

La scurt timp, femeia a cerut un extras de cont, care a arătat că îngrijitoarea ar fi retras un total de peste 113.000 de euro.

Confruntată cu aceste acuzații, îngrijitoarea ar fi recunoscut faptele și ar fi promis că va returna suma, însă, la mai bine de o lună de la incident, banii nu au fost restituiți.

În fața acestei situații, femeia în vârstă, asistată de avocatul său, a depus o plângere la autorități, solicitând percheziționarea locuinței îngrijitoarei în căutarea banilor.

- Continuarea după publicitate -

Avocatul speră ca această măsură să ajute la recuperarea sumei considerabile retrase în mod neautorizat din contul clientei sale.

Procuratura urmează să decidă în privința cererii de percheziție, în timp ce ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele în care s-au produs aceste retrageri și dacă există alte aspecte infracționale implicate.

- Mai multe după publicitate -