Bogdan, dispărut în Italia de cinci luni. „Vă rog să mă ajutați să-l găsesc!”

Bogdan Mihai, un tânăr român în vârstă de 21 de ani, a dispărut fără urmă acum cinci luni, în ianuarie 2024, în Roma, capitalia Italiei.

bmihai20240615a
Bogdan Mihai, dispărut fără urmă în Italia din ianuarie. Sursă: Facebook.

Dispariția conaționalului nostru a avut loc după ce a vorbit ultima dată cu familia sa, iar de atunci nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Bogdan are 1,80 metri înălțime, păr castaniu ras în lateral și ochi căprui. Născut la data de 14 noiembrie 2003, el a lăsat în urmă o familie disperată care îl caută neîncetat.

Din imaginile publicate de familie, reiese că Bogdan are un tatuaj pe un antebraț, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

bmihai20240615c

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Până în prezent, eforturile rudelor și ale autorităților nu au dus la descoperirea niciunei informații care să indice dacă tânărul este în viață, a fost răpit sau a plecat voluntar.

Rudele lui Bogdan au lansat apeluri pe rețelele de socializare, îndemnând oamenii să ofere orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui.

Până acum, însă, aceste apeluri nu au condus la niciun rezultat concret. Autoritățile din Italia continuă investigațiile, dar lipsa indiciilor face ca cazul să fie și mai dificil de rezolvat.

„Vă rog frumos să mă ajutați să-l găsesc. Are 21 de ani, ochi căprui, înălțimea 1.80 m, născut pe 14 noiembrie 2003. Număr de telefon: 00393927086902. Să ne contactați. Nu am vorbit cu el de 5 luni, nu știm nimic de el.

Am vorbit ultima oară din Italia. Am fost la organele de poliție din țară și din Italia, nu-l găsesc. Vă rog contactați-ne dacă îl vedeți”, a scris un membru al familiei într-o postare pe grupul Dispăruți în Europa.

- Continuarea după publicitate -

1200-202406151401

Cei care au informații despre Bogdan Mihai sunt rugați să contacteze autoritățile sau familia acestuia prin intermediul postărilor online. Rămâne de văzut dacă noi indicii vor apărea și vor aduce claritate în acest caz misterios.

- Mai multe după publicitate -