Româncă găsită moartă în locuința sa din Italia. Vecinii au alertat carabinierii după ce nu au mai văzut-o câteva zile

O femeie de 47 de ani, de naționalitate română, a fost găsită moartă în seara zilei de marți, 22 octombrie 2024, în propria locuință din localitatea Castel di Lama, situată în provincia Ascoli Piceno din regiunea Marche, în Italia.

Vecinii conaționalei noastre, îngrijorați de absența ei prelungită de câteva zile și de lipsa de comunicare, au fost cei care au alertat carabinierii din localitate, informează Centro Pagina.

- Continuarea după publicitate -

Oamenii legii, sosiți rapid la fața locului, au cerut intervenția pompierilor pentru a putea pătrunde în apartament. După ce echipele de intervenție au reușit să intre în locuință, femeia a fost găsită decedată.

Condițiile în care a fost descoperit trupul neînsuflețit nu au indicat semne de efracție, ceea ce a alimentat ipoteza unui posibil deces cauzat de un infarct.

În acest moment, cauzele exacte ale morții nu au fost stabilite, fiind așteptată o autopsie efectuată de medicul legist pentru a clarifica circumstanțele tragediei.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Comunitatea locală este în așteptarea unor răspunsuri care să explice ce a condus la acest eveniment tragic.

Se știe că femeia româncă locuia singură, ceea ce ar fi putut contribui la starea sa de sănătate și la lipsa de intervenție rapidă în caz de urgență.

Acest incident tragic scoate în evidență riscurile asociate cu singurătatea, în special pentru persoanele vulnerabile, și subliniază nevoia unei rețele de suport social eficiente, capabile să intervină în astfel de situații critice.

Tragedia ridică semne de întrebare cu privire la modul în care comunitatea își poate proteja mai bine membrii cei mai vulnerabili, asigurându-le sprijinul necesar.

- Mai multe după publicitate -