Motivul pentru care Maria, românca din Italia, a fost ucisă de adolescentul albanez. Criminalul a mărturisit

Canalul WhatsApp Rotalianul - Revista Românului din Italia

Tânărul de origine albaneză, în vârstă de 17 ani, care este acuzat în Italia de omorul româncei Maria Campai, în vârstă de 42 de ani, și-a recunoscut fapta într-o serie de declarații tulburătoare.

maria-2024100584328
Maria Campai.

Incidentul s-a petrecut în orașul Viadana, din provincia Mantova, unde cadavrul conaționalei noastre a fost descoperit într-o vilă abandonată.

- Continuarea după publicitate -

Adolescentul, acum în arest, a explicat în timpul interogatoriului că totul a început de la o înțelegere financiară care a degenerat în violență.

Potrivit mărturisirilor făcute de adolescent, prezentate în exclusivitate la emisiunea „Mattino 4” de pe postul de televiziunea Rete 4, acesta a cunoscut-o pe Maria Campai prin intermediul unei platforme de întâlniri online contra cost.

El a ales-o pe baza profilului, deși nu avea o fotografie, iar la întâlnire, femeia i s-a părut diferită față de descrierea inițială.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi ar fi convenit asupra unei sume de 200 de euro pentru serviciile oferite, însă tânărul avea la el 350 de euro, bani proveniți din munci sezoniere.

În momentul în care Maria Campai a văzut că are mai mulți bani, ar fi cerut întreaga sumă, conform declarațiilor tânărului.

Refuzul adolescentului a dus la o altercație fizică. El susține că Maria l-a atacat prima, încercând să-l sufoce, moment în care a reacționat:

„Voiam să o fac să-și piardă cunoștința cu antebrațul”, a spus el.

Însă, această versiune nu i-a convins pe anchetatori, care suspectează că acțiunile tânărului au fost declanșate de refuzul său de a plăti suma cerută de Campai.

- Continuarea după publicitate -

În fața carabinierilor, adolescentul a mărturisit că mai apelase anterior la astfel de servicii și că nu avea o relație stabilă.

„Nu am avut niciodată o iubită, doar câteva iubiri neîmpărtășite”, a spus el în timpul interogatoriului.

După incident, el a recunoscut că a făcut cercetări online pentru a găsi medicamente care ar putea provoca sufocare, indicând o stare de confuzie și instabilitate emoțională.

În urma autopsiei efectuate la spitalul Carlo Poma din Mantova, s-a confirmat că moartea Mariei Campai a fost cauzată de o violență extremă.

Adolescentul este acuzat acum de omor cu premeditare și de ascunderea cadavrului, faptele urmând să fie judecate în cadrul unui proces în perioada următoare.

- Continuarea după publicitate -

Anchetatorii continuă să investigheze motivațiile exacte din spatele gestului brutal al tânărului, încercând să stabilească cu exactitate circumstanțele care au dus la această tragedie.