Badantă româncă din Italia, dispărută în toiul nopții din casa familiei pentru care lucra. Căutată cu drone și sisteme satelitare

O femeie de 45 de ani, de naționalitate română, a dispărut în noaptea de joi, 3 octombrie 2024, în localitatea Golasecca, provincia Varese din Italia.

Conaționala noastră, care potrivit varesenews.it lucra ca îngrijitoare, a fost dată dispărută după ce familia unde era angajată a alertat autoritățile în jurul orei 23:00.

- Continuarea după publicitate -

În urma apelului, un amplu protocol de căutare a fost activat imediat, mai precizează sursa citată.

generico-30-sep-2024-1739691.610x431
Echipele de salvare în căutarea badantei românce.

Echipele de salvatori s-au mobilizat la scurt timp, iar de la ora 00:30, pompierii de la unitatea din Somma Lombardo, împreună cu forțele de ordine, au început să perieze zona.

La căutări participă unități specializate în Topografia Aplicată la Salvare (TAS), drone pilotate de la distanță (SAPR) și tehnicieni echipați cu sistemul IMSI CATCHER, folosit pentru a localiza telefonul mobil al femeii dispărute.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI
golasecca-ricerche
Conaționala noastră este căutată cu drone și prin GPS.

În timpul operațiunilor de căutare, a fost găsită doar mașina femeii, parcată într-o zonă din apropierea localității, dar până acum nu s-a descoperit niciun alt indiciu cu privire la locul în care s-ar putea afla.

Autoritățile continuă investigațiile, încercând să adune cât mai multe informații care ar putea ajuta la găsirea acesteia.

Deși s-au folosit resurse tehnologice avansate, inclusiv drone și sisteme GPS, până la acest moment nu a fost identificată nicio urmă a femeii.

Între timp, echipele de salvare și forțele de ordine monitorizează în permanență zona, iar căutările continuă neîntrerupt.

golasecca-scomparsa-640x381
Căutările continuă neîncetat.

Preocuparea crește pe măsură ce trece timpul, iar autoritățile fac apel la cetățeni să ofere orice informație care ar putea ajuta la localizarea femeii.