Româncă moartă în Italia la 42 de ani, găsită moartă în curtea unei vile după o întâlnire intimă cu un tânăr de 17 ani

Maria Campai, o româncă în vârstă de 42 de ani, a fost găsită moartă în grădina unei vile din Viadana, o localitate din provincia Mantova situată în regiunea Lombardia din Italia.

66f5d2482d5ec
Maria Campai, 42 de ani. Sursă foto: corriere.it.

Conaționala noastră fusese dată dispărută de familia sa în urmă cu o săptămână, iar cadavrul a fost descoperit de carabinierii care o căutau.

- Continuarea după publicitate -

Pentru moartea sa, informează agenția de presă ANSA, a fost reținut un adolescent de 17 ani, domiciliat în aceeași localitate.

Din primele investigații reiese că tânărul a cunoscut-o pe Maria pe internet, a convins-o să se deplaseze la Viadana pentru a-l cunoaște, iar după o întâlnire intimă, ar fi ucis-o.

Motivele care l-au împins să recurgă la acest gest oribil nu sunt elucidate încă, mai precizează sursa citată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Familia o căuta pe Maria de la dispariția sa, care a avut loc la data de 19 septembrie 2024. Ea sosise la Viadana din Parma, împreună cu un prieten, pentru un interviu de muncă cu un bărbat contactat pe internet.

După ce a ajuns în oraș, prietenul său a lăsat-o în centru și urma să o ia ulterior, însă Maria nu a mai luat legătura cu el.

Vineri, 20 septembrie, familia a dat alarma, iar autoritățile au început căutările, implicând inclusiv câini specializați.

Cadavrul femeii a fost descoperit de carabinieri joi, 26 septembrie, în grădina unei vile abandonate din centrul orașului Viadana, în apropierea locului unde fusese lăsată de prietenul său.

8378439_26200937_38072282_131673424420744_6709759301797281792_n
Maria Campai. Sursă foto: ilmessaggero.it.

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 17 ani ar fi ucis-o lovind-o în cap cu un obiect și, se presupune, că ar fi încercat și să o stranguleze.

- Continuarea după publicitate -

Ulterior, criminalul ar fi cărat-o de unul singur în grădina vilei abandonate, relatează Corriere della Sera.

În momentul tragicii descoperiri, anchetatorii nu au oferit detalii clare despre cauza decesului, dar au demarat imediat o anchetă.

Maria Campai era de naționalitate română și locuia la Parma de ceva timp, împreună cu sora sa, după ce părăsise Toscana, unde locuiește fostul soț și cei doi copii ai lor.

Dispariția ei a stârnit îngrijorare în rândul familiei și al comunității, iar cazul a atras atenția inclusiv emisiunii „Chi l’ha visto?” de pe canalul italian de televizune Rai 3 din Italia.

Autoritățile au investigat intens și au audiat mai multe persoane, printre care și un bărbat care a fost interogat la sediul carabinierilor.

- Continuarea după publicitate -

În cele din urmă, reținerea tânărului de 17 ani pare să fi oferit un răspuns parțial la întrebările legate de soarta tragică a Mariei Campai, însă ancheta continuă pentru a clarifica toate circumstanțele.