Româncă moartă în Italia la numai 19 ani. A căzut de pe motocicletă după ce a fost lovită de o dubă

Maria Jasmine Buha, o tânără româncă în vârstă de 19 ani care era rezidentă în localitatea Aprilia, provincia italiană Latina din regiunea Lazio, și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă petrecut în cursul nopții de duminică spre luni, 12 august 2024, pe via Nettunense, în apropiere de localitatea Campoleone.

455075768_905785088242441_4491404160614177428_n
Maria Jasmine Buha, 19 ani, decedată într-un tragic accident în Italia. Sursă foto: ilmessaggero.it.

Conaționala noastră, care era o talentată violonistă, se afla pe motocicletă alături de prietenul ei, un tânăr de 22 de ani, când vehiculul pe două roți a fost implicat într-o coliziune fatală.

- Continuarea după publicitate -

Accidentul s-a produs la kilometrul 15 al drumului Nettunense, în timp ce motocicleta se îndrepta în direcția Anzio.

incidente nettunense 12 agosto
Locul în care s-a petrecut accidentul. Sursă foto: latinatoday.it.

Conform investigațiilor preliminare realizate de carabinierii din Aprilia, o dubă care circula din sens opus a intrat în coliziune cu motocicleta, provocând căderea violentă a tinerei românce pe carosabil.

Jasmine a fost grav rănită de dubă, dar șoferul acesteia și-a continuat drumul fără să oprească, relatează Latina Today.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ciuda intervenției rapide a echipajelor de urgență, fata de 19 ani nu a pututu fi salvată, decesul ei survenind pe loc.

Ancheta în curs desfășurată de autoritățile locale încearcă să stabilească dacă șoferul dubei a fost conștient de faptul că a avut loc incidentul sau dacă a fugit de la fața locului, fiind în prezent căutat de forțele de ordine.

Jasmine era cunoscută în comunitatea locală ca un talent deosebit în domeniul muzicii, pasiunea ei pentru vioară fiind descoperită încă din anii de școală generală.

Profesorii ei de la Liceul Manzoni din Latina, unde studia, au mărturisit cu tristețe că pierderea ei reprezintă o tragedie enormă pentru întreaga comunitate, tânăra noastră româncă fiind considerată „un talent excepțional”.

- Continuarea după publicitate -

Întreaga comunitate din Aprilia este în doliu, lamentând pierderea prematură a unei tinere promițătoare, ale cărei vise de a deveni o violonistă de renume au fost curmate brusc și brutal.

- Mai multe după publicitate -