Bunică din Italia, și-a dat viața pentru a salva nepoțica de 8 ani în timpul unui grav accident rutier

Anna Maria Zuppello, o femeie în vârstă de 82 de ani din Italia, și-a pierdut viața în timp ce încerca să-și protejeze nepoata de numai opt ani în timpul unui accident rutier în zona Bravetta din Roma.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, relatează fanpage.it, când bunica și nepoata traversau strada pe trecerea de pietoni din fața unui supermarket situat pe Via Silvestri, aproape de Piazza Biagio Pace.

Conform celor relatate de martori, Anna Maria s-a impus ca un scut pentru nepoata sa atunci când un autoturism Volkswagen Tiguan le-a lovit.

În ciuda eforturilor medicilor de la spitalul San Camillo, unde a fost transportată de urgență, femeia a decedat la scurt timp după sosire.

Nepoata ei se află internată în spitalul pediatric Bambino Gesù cu răni grave la față, dar, din fericire, starea ei nu este critică.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La volanul mașinii se afla o femeie de 64 de ani, care s-a oprit imediat după accident pentru a acorda ajutor.

Ea va fi anchetată pentru omor din culpă și vătămare corporală, urmând să fie supusă testelor pentru depistarea consumului de substanțe interzise la volan.

De asemenea, autoritățile investighează posibilitatea ca autoturismul să fi circulat cu viteză excesivă, având în vedere că locuitorii din zonă au raportat frecvent astfel de incidente pe acea porțiune de drum, unde trecerea de pietoni este slab marcată.

Accidentul a stârnit îngrijorare în comunitate cu privire la siguranța pietonilor și respectarea limitelor de viteză în zonă, evidențiind necesitatea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea tragediilor similare.

- Mai multe după publicitate -