O româncă a încercat să fugă din Italia cu fetița de 4 ani. Date în urmărire de tată

O româncă a fost oprită de carabinieri în provincia Arezzo din Toscana, după ce a părăsit domiciliul conjugal din Montefusco (Campania) unde locuia împreună cu soțul și fiica lor în vârstă de 4 ani, în încercarea de a se întoarce în România.

Incidentul a avut loc după ce femeia a decis să plece împreună cu fetița fără consimțământul tatălui, motiv pentru care a fost acuzată de sustragere de minori.

- Continuarea după publicitate -

Alarmat de dispariția celor două, soțul a anunțat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112, după ce s-a întors dintr-o deplasare de serviciu și a constatat că familia sa nu se mai află acasă.

În urma alertei, polițiștii au demarat căutările, reușind să identifice rapid mașina

Localizarea satelitară a jucat un rol crucial. Autovehiculul a fost oprit în provincia Arezzo din regiunea Toscana, unde forțele de ordine au reușit să le găsească pe femeie și pe fiica ei.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma intervenției, ambele au fost predate serviciilor sociale, conform deciziei autorității judiciare, pentru a se asigura că minora se află în siguranță și că situația este gestionată în conformitate cu legea.

- Mai multe după publicitate -