„Doamne, dă-mi-o înapoi pe mama!” Româncă ucisă în străinătate de partenerul de viață. Copiii sunt disperați

O tragedie sfâșietoare a avut loc în localitatea Holzminden din Germania, marți, 24 octombrie, când Anca, o româncă în vârstă de 39 de ani, a fost brutal asasinată de către iubitul său, un român pe nume Constatin Furnică în vârstă de 41 de ani.

Incidentul a avut loc în fața unei clădiri rezidențiale de pe Schulstrasse, unde femeia a fost înjunghiată de mai multe ori și lăsată să moară pe stradă, în timp ce agresorul a fugit de la fața locului.

Autoritățile germane au declanșat imediat o operațiune majoră de căutare pentru a-l prinde pe făptaș. Zona de căutare a fost extinsă, implicând utilizarea elicopterelor și câinilor polițiști, iar o alertă internațională a fost emisă.

Eforturile autorităților s-au soldat cu succes în zona Hehlen, unde Constantin Furnică a fost prins și arestat. Motivele care l-au împins la acest gest extrem rămân încă necunoscute, bărbatul neoferind nicio declarație în acest sens.

Anca era din județul Bihor și a lăsat în urma sa doi copii, un băiat și o fată, distruși de durere

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Doamne, dă-mi-o înapoi pe mama! Ai luat-o prea repede printre îngeri… Ai plecat draga mea mamă printre îngeri și ne-ai lăsat singuri. Mi-e dor de tine îngerul meu păzitor! Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea. Te iubesc!”, a scris fiica femeii pe rețelele de socializare.

Comunitatea s-a mobilizat pentru a oferi sprijin familiei îndoliate

Prietenii și cunoscuții au lansat un apel pe rețelele sociale, strângând donații pentru a acoperi costurile repatrierii corpului neînsuflețit. Generozitatea oamenilor s-a făcut simțită, reușind să adune peste 3.500 de euro.

Prietenii conaționalei noastre au transmis pe Facebook un mesaj emoționant:

„Bună dimineața! Oamenii minunați, prieteni de suflet care ați răspuns pozitiv la apelul de disperare pentru familia Micle, vin azi să vă mulțumim tuturor pentru contribuția dumneavoastră!

- Continuarea după publicitate -

Banii adunați prin donațiile făcute de dumnevoastră sunt undeva la 3.500 € cu totul, mai exact adunați în conturi și de la oamenii care au răspuns pozitiv la disperarea noastră. Vă sunt eu recunoscătoare și toți care v-au cerut ajutorul, dar mai ales familia și copiii.

Pentru cei care doresc să doneze în continuare, conturile rămân deschise până la o nouă postare, pe care urmează să o facem după ce se va ajunge în România cu Anca. Dumnezeu să fie alături de voi toți și mulțumim încă odată!”

- Mai multe după publicitate -