Prezentatorul italian Paolo Bonolis și originile sale românești, într-un program de pe Canale 5

- Conținut sponsorizat -

Paolo Bonolis, unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de emisiuni din Italia, este invitat în show-ul de divertisment „Felicissima Sera”, prezentat de duetul comic Pio și Amedeo, în această seară, de 7 aprilie, difuzat pe Canale 5.

Paolo Bonolis este un prezentator, autor de televiziune și showman italian, în vârstă de 61 de ani, născut la Roma pe 14 iunie 1961. El a declarat că tatăl său se trăgea dintr-o familie de naționalitate română. Bunicii săi români erau din părțile Transilvaniei și se numeau inițial „Bonoli”, dar au devenit „Bonolis” când s-au mutat în Sardinia, dobândind „s”-ul final, relatează Il Messaggero.

700-2023040711283 (7)

Paolo Bonolis a devenit cunoscut datorită capacității sale de a interacționa cu publicul într-un mod dinamic și plin de energie.

Puțini oameni știu că Bonolis era bâlbâit în copilărie. El a declarat într-un interviu că, de la începutul școlii primare, bâlbâia atât de tare încât era adesea incapabil să răspundă la întrebările profesorilor și colegilor.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, a fost mereu încurajat de părinții săi să nu se lase demoralizat de această problemă și să-și dezvolte abilitățile de comunicare.

Bonolis a reușit să depășească problema bâlbâielii prin intermediul teatrului, când a învățat să se concentreze pe o singură replică și să o spună fără întrerupere. Aceasta a devenit o tehnică importantă pentru el și l-a ajutat să devină cunoscut în televiziune.

El a intrat în Cartea Recordurilor după ce a rostit 332 de cuvinte în 60 de secunde. Recordul său a fost omologat de doi judecători care i-au controlat dicţia şi de un altul care l-a cronometrat.

S-a lansat în anii ’80 prin intermediul programelor TV precum „3,2,1… contact”, „Bim Bum Bam” și „Tira e Molla”. În cariera sa de peste patru decenii a condus peste 40 de programe TV, inclusiv „Scherzi a parte”, „Domenica In”, „Sanremo”, „Avanti un altro” și „Ciao Darwin”.