Tânără moldoveancă, găsită moartă în Italia. Cadavrul se afla într-un apartament gol

O tânără de 26 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă într-un apartament din Cadoneghe, provincia Padova din Italia, în noaptea de joi spre vineri, 18 octombrie 2024.

Lângă corpul neînsuflețit al femeii au fost descoperite doze de heroină, ceea ce sugerează o posibilă moarte prin supradoză.

- Continuarea după publicitate -

Tragedia s-a petrecut într-un apartament în care tânăra fusese găzduită temporar de un bărbat pe care-l cunoscuse în zona gării și, văzând-o într-o situație dificilă, i-a oferit adăpost pentru câteva zile.

Potrivit cotidianului Il Mattino di Padova, ancheta este coordonată de procurorul Silvia Golin, care ar putea dispune o autopsie pentru a confirma cauza morții.

Dacă se va stabili că decesul a fost rezultatul unei supradoze, se va deschide o investigație pentru a identifica sursa drogurilor, ceea ce ar putea conduce la acuzații de moarte ca urmare a altor infracțiuni.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Incidentul a avut loc în același bloc în care, în urmă cu patru ani, s-a produs un caz de femicid.

Aycha El Abioui, o femeie care locuia în acel imobil, a fost înjunghiată mortal de soțul ei, Abdelfettah Jennati.

Înainte de tragedie, victima îl denunțase pe Jennati pentru violențe repetate și luase decizia de a părăsi locuința.

Intervenția echipajelor de urgență s-a dovedit inutilă, medicii constatând decesul tinerei la fața locului.

- Continuarea după publicitate -

Circumstanțele legate de găzduirea femeii și posibila implicare a altor persoane în decesul acesteia urmează să fie analizate în cadrul anchetei desfășurate de autorități.

- Mai multe după publicitate -