Badantă din Italia, gest disperat pentru a plăti înmormântarea surorii sale. „Iertați-mă, îmi este foarte rușine”

În cartierul Pantano din Pesaro, regiunea italiană Marche, o badantă a pus în scenă o falsă tâlhărie pentru a-și ajuta familia, dar a fost rapid descoperită de poliție, relatează Corriere Adriatico.

Femeia, care se ocupa de îngrijirea unui bătrân, a sunat alarmată la poliție, susținând că a fost atacată în locuința bătrânului de către un hoț.

Badanta a relatat că un necunoscut s-ar fi prezentat la ușa apartamentului, a lovit-o la cap și ar fi furat 4.000 de euro, banii bătrânului, ascunși într-un coș.

Cu toate acestea, polițiștii sosiți la fața locului au observat mai multe incongruențe în povestea îngrijitoarei.

Îndoielile au crescut, deoarece ar fi fost puțin probabil ca un necunoscut să știe exact unde se aflau ascunse economiile bătrânului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Confruntată cu aceste suspiciuni, femeia a recunoscut că întreaga poveste era o invenție.Ea a scos banii din propria geantă și i-a returnat proprietarului.

Badanta a explicat că a simulat tâlhăria pentru a face rost de bani, care îi erau necesari pentru a plăti înmormântarea surorii sale.

În lacrimi, a cerut iertare: „Iertați-mă, îmi este foarte rușine. Îmi trebuiau pentru înmormântarea surorii mele, nu știam de unde să iau banii necesari”, a spus ea.

Deși a fost denunțată pentru alarmă falsă și furt, familia bătrânului a ales să nu depună plângere împotriva ei, impresionată de dificultățile financiare pe care badanta este nevoită să le înfrunte în aceste zile.