Tânăr român adoptat de mic în Italia, își caută mama biologică de ani de zile. „Mă simt singur și pierdut în lume”

Mircea Inișor, născut la data de 9 august 1993 în spitalul clinic Titan din București, continuă căutarea mamei sale, Vetuța Inișor, despre care crede că ar fi avut doar 18 ani la momentul nașterii sale.

Tânărul de origine română, care a fost adoptat de o familie din Italia la vârsta de numai 4 anișori, este la a treia tentativă deja de a-și găsi familia biologică prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

El a mai făcut apeluri similare pe aceeași pagină și în anul 2020, precum și în 2021, dar până în prezent nu a reușit să dea de urma mamei sale sau a fraților săi.

438093590_870730241762119_10296693362966262_n
Mircea Inișor, în copilărie și ca adult. Sursă foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

„Vă rog din suflet ajutați-mă să o găsesc atât pe ea cât și pe frații mei. Mă simt singur și pierdut în lume, simt că îmi lipsește ceva, nu există zi să nu mă gândesc la ea”, a mărturisit Mircea.

După naștere, el a fost transferat la orfelinatul din Strada Covasna 8A, Sector 4 București, unde a rămas până când a fost adoptat.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși la spital mama lui nu a prezentat niciun act de identitate, a indicat că locuiește în Axintele, județul Ialomița, dar verificările efectuate ulterior de autorități la acea adresă nu au dus la niciun rezultat.

Într-o tentativă disperată de a-și găsi familia biologică, Mircea a făcut un apel emoționant pe rețelele de socializare, cerând ajutorul publicului să distribuie anunțul său:

„Vă rog să DISTRIBUITI anunțul meu cât mai mult posibil și poate cineva o să mă recunoască și o să mă ajute să iau legătura cu familia mea!”, a scris el.

„Cu siguranță mai am si alți frați, ea fiind atât de tânără atunci, tare mult m-aș bucura dacă o să-i găsesc și pe ei”, a adăugat Mircea.

Acest apel a stârnit reacții multiple pe internet, mulți internauți exprimându-și solidaritatea și speranța că Mircea își va găsi în curând familia.

- Mai multe după publicitate -