Tânăr român, mort în Italia în noaptea de Înviere. S-a prăbușit cu mașina într-o râpă

Ștefan Velea, un tânăr de origine română, în vârstă de numai 20 de ani și născut în Ascoli Piceno, regiunea Marche din Italia, și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină în noaptea de sâmbătă spre duminică, 5 mai 2024, de sărbătoarea Paștelui ortodox.

Tragedia s-a petrecut după ce autoturismul său, un Opel Corsa, a lovit parapetul unui pod la hotarul dintre regiunile Marche și Abruzzo, apoi a ieșit de pe șosea și a căzut de la o înălțime de peste 10 metri.

incidente-civitella
Mașina recuperată de pompieri. Sursa foto: Emmelle.it

Mai exact, accidentul a avut loc între localitățile Lisciano și Santa Maria a Corte, în apropiere de Gabbiano, provincia Teramo.

Părinții săi, care au observat că fiul lor nu s-a întors acasă nici măcar dimineața, au fost cei care au tras primul semnal de alarmă și au plecat să-l caute împtreună cu alte rude.

Mașina a fost găsită de un unchi, în jurul orei 10:00, după ce bărbatul a urmărit urmele unui impact teribil asupra parapetul unui pod de cărămidă de-a lungul drumului provincial 54 și apoi în cursul de apă de mai jos, în apropiere de cătunul Gabbiano.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Scenele terifiante au șocat membrii familiei, prietenii și echipele de intervenție care au sosit la fața locului.

Mașina a fost găsită răsturnată printre moloz, iar cadavrul tânărului se afla prins între fiarele contorsionate.

Cel mai probabil moartea lui avusese loc cu câteva ore mai devreme, menționează Emmelle.it.

photo_2024-05-06_09-40-55
Ștefan Velea. Sursa foto: Facebook

Operațiunile complexe de recuperare au fost efectuate de către pompieri, iar trupul neînsuflețit al lui Ștefan a fost transportat în după-amiaza aceleiași zile la morga spitalului „Mazzoni” din Ascoli, după ce procurorul a dat avizul necesar.

Carabinierii anchetează acum cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului, pentru a stabili cauzele și responsabilitățile acestuia.

- Continuarea după publicitate -

În urma tânărului român rămân părinții îndurerați, surorile și frățiorul mai mic, precum și rudele, prietenii și colegii care au transmis pe Facebook nenumărate mesaje de condoleanțe.

 

- Mai multe după publicitate -